Victòria dels pilots de l’equip de rallyes de CSM Automoció

La carrera de rallyes debutada a Terra da Auga va tenir lloc el passat 6 de maig, amb la victòria de dos pilots de CSM Automoció.


A la segona prova puntuable de la temporada i, la primera a Espanya de la TGR Racing Iberian Cup, van obtenir la victòria dos dels pilots de CSM Automoció, Sergi Francolí i María Salvo conduint l’espectacular Toyota GR Yaris RZ.

Un cop més hem pogut veure l’eficàcia del Toyota GR Yaris RZ sobrepassant tots els entrebancs que els hi va portar l’asfalt de Galícia. D’aquesta manera es va aconseguir portar així aquest vehicle amb una acceleració de fins a 5,2 segons, com a primera opció per a tots els pilots.

Sergi Francolí, pilot de CSM Automoció amb María Salvo com a copilot, van acabar la prova dins dels “top 10” amb un temps d’1 hora 10 minuts i 49 segons.

Des de CSM Automoció volem donar-los l’enhorabona i desitjar-los sort a les properes proves (Rallye de Portugal). Un cop més, s’ha pogut demostrar que amb el Toyota GR Yaris RZ no hi ha res que el pugui superar. Enhorabona, campions!