Toyota, Valentí Sanjuan i Alex Roca, junts en el viatge de la Torxa Olímpica de Barcelona’92 fins a Madrid


Del 25 al 31 de maig, el ciclista Alex Roca i l’esportista Valentí Sanjuan seran els encarregats de portar una rèplica de la torxa Barcelona ’92 en un viatge en tàndem de 700 quilòmetres per etapes. Valentí i Alex seran rebuts a Madrid per Alejandro Blanco, President del COE, i Miguel Carsi, President i CEO de Toyota Espanya. Toyota Espanya, principal patrocinador de Tòquio 2020, els acompanyarà en el seu nou repte #LaAntorchaDeLosImposibles, en el marc del seu suport a l’esport olímpic i paralímpic, a través de Start Your Impossible.

Toyota recolza l’esport – Start Your Impossible

Els esportistes Valentí Sanjuan, ambaixador de Toyota per a Tòquio 2020, i Alex Roca han començat el seu nou repte, un dur i apassionant viatge en tàndem, de més de 700 quilòmetres per etapes, entre Barcelona i Madrid per portar una rèplica de la Torxa Olímpica de Barcelona’92 a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE).

La sortida va tenir lloc el passat dimarts 25 de maig des de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, on va començar un viatge que recorrerà la meitat de la geografia espanyola per acabar a la seu del COE a Madrid, prevista per al dilluns 31 de maig, i on Alex Roca i Valentí Sanjuan seran rebuts pel President del COE, Alejandro Blanco, i el President i CEO de Toyota España, Miguel Carsi.

Durant els següents dies, Valentí Sanjuan i Alex Roca tindran diverses trobades amb l’Equip Toyota per fer-los el lliurament de la Torxa Olímpica de Barcelona’92 i acompanyar-los en els seus entrenaments cap als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020, que es disputaran en els pròxims mesos, de juliol a setembre.

Aquest nou repte de Valentí i Alex, que s’emmarca en la campanya global Start Your Impossible de Toyota, principal patrocinador dels Jocs d’Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020, confirma l’aposta per la mobilitat per a tots i la inclusió a tots els nivells a través de l’esport i dels JJOO que encapçala Toyota.

I per superar el repte, res millor que el company de viatge ideal: Toyota Proace Verso CAMPER. La versió “camperitzada” de Proace Verso ja va acompanyar a Valentí Sanjuan i Alex Roca en el camí de Santiago el passat estiu (2020). No només els permetrà descansar i passar la nit després de cada etapa, sinó que també serà el seu vehicle de suport durant tot el recorregut, oferint-los avituallament i assistència en tot el que puguin necessitar.

Alex Roca té paràlisi cerebral i un 76% de discapacitat física, circumstàncies que no li han impedit participar amb èxit en proves com la Titan Desert o el camí de Santiago, totes dues al costat de Valentí Sanjuan, o la Mitja Marató de Barcelona, de manera individual. A més a més, el seu company Valentí Sanjuan és un dels atletes extrems més reconeguts a Espanya, amb iniciatives basades en l’esport i la motivació que aglutinen milions de seguidors a les xarxes socials.

Després de culminar el camí de Santiago el passat estiu, Valentí i Alex s’uneixen de nou en un repte de superació en el qual tornaran a demostrar que no hi ha impossibles. Un repte que forma part de la campanya global Start Your Impossible, una acció mundial en la qual es defensa la capacitat humana per superar totes les barreres i que expressa l’objectiu de Toyota de posicionar-se no només com a fabricant de vehicles sinó com un autèntic proveïdor de mobilitat.