Toyota TGR Iberian Cup

Vuit proves d’asfalt i de terra amb un únic protagonista, el nou Toyota GR Yaris RZ, un model únic per a la competició i l’adrenalina.


Toyota Espanya i Toyota Caetano Portugal han creat la nova copa monomarca amb la col·laboració de MSi (Motor & Sport Institute).

Està tot preparat per posar-se darrere el volant d’un dels models més magnífics de tots els temps: Toyota GR Yaris. La copa va néixer amb l’objectiu de fomentar el talent i a la mateixa vegada, desenvolupar noves tecnologies per millorar els models del carrer.

Quatre proves a Espanya i les altres quatre a Portugal on l’equip de rallyes de CSM Automoció participarà i hi haurà un únic guanyador amb un incentiu econòmic de més de 250.000 € en premis. Sergi Francolí i María Salvo, després d’un temps separats dels rallyes, tornen a competir junts en aquesta temporada 2022. L’equip format per Rubén Muñoz i Joan Cudinachs també competiran per la victòria.

Tres mesos preparant-nos per aquest moment, juntament amb l’equip d’ASM Motorsport a més a més del suport dels concessionaris de Toyota a Terrassa, Rubí, Mataró i Granollers amb Lexus Mataró us presentem la magnífica Toyota TGR Iberian Cup.

El dia 6 de maig es farà el debut al Rallye Terra da Auga, Santiago de Compostela, no us ho perdeu!