Toyota Orient Cars patrocinador de la Nit de l’Esportista


Orient Cars, concessionari Toyota de CSM Grup Automoció a Terrassa, patrocinarà el divendres 28 de maig de 2021 una nova edició de la Nit de l’Esportista, en la qual es premia les fites més destacades de l’esport col·lectiu i individual terrassenc de l’any anterior.

Nit de l’Esportista

El divendres 28 de maig (18.45 h), al Teatre Principal, amb aforament limitat i amb mesures d’higiene i de seguretat, tindrà lloc el certamen Nit de l’Esportista, la festa de l’esport terrassenc en la qual es guardonaran els millors esportistes, equips, entitats, entrenadors i dirigents de la ciutat, entre d’altres premiats, per als èxits esportius aconseguits durant l’any anterior. Aquesta any, serà una gala amb nou format, ja que el nombre de nominats es redueix a 44, atès que la pandèmia va aturar l’activitat esportiva bona part de l’any passat.

Per a Toyota Orient Cars és un plaer patrocinar esdeveniments com la nit de l’Esportista, que premien i reconeixen els èxits i mèrits esportius aconseguits pels esportistes terrassencs.