Toyota, líders en l’àmbit de l’electrificació amb els vehicles Beyond Zero

Fa vint anys Toyota es va proposar un objectiu específic, fabricar vehicles amb zero emissions pel benestar del planeta. Això va comportar la producció del primer vehicle híbrid elèctric del món.


Actualment i com a capdavanter dins l’àmbit de l’electrificació, al mercat de Toyota hi ha híbrids endollables, vehicles elèctrics i vehicles impulsats per hidrogen. La marca vol anar més enllà, és per això que tenen la  previsió de llançar 40 vehicles elèctrics per al 2025, per oferir una gamma més àmplia de vehicles electrificats. 

Imatge vehicle Toyota (Beyond Zero)

Amb la tecnologia híbrida de Toyota podràs conduir fins al 70% dels teus recorreguts sense tenir la necessitat d’endollar el teu vehicle, gaudint així d’una experiència còmoda, segura i sostenible. Els híbrids endollables ofereixen màxima propulsió de fins a 75 quilòmetres amb una única càrrega. 

A més a més, Toyota està anant més enllà amb la fabricació de vehicles que responen a les necessitats de mobilitat de la societat.

Amb la nova marca de Toyota, Beyond Zero, no només proporcionen sostenibilitat sinó que també una gran quantitat d’experiències i aventures que pots viure darrere el volant. Amb desplaçaments personalitzats, segurs en els que et sents totalment imparable.