Toyota Espanya publica el seu Informe de Sostenibilitat 2019-2020 titulat “Compromís amb el medi ambient” en el qual es recullen les fites i dades més rellevants corresponents a l’any fiscal 2019, que abasta des de l’1 d’abril de 2019 al 31 de març de 2020. Un any més, la marca nipona es posiciona com a líder en l’electrificació amb les seves quatre tecnologies: híbrids elèctrics (HEV), híbrids endollables (PHEV), elèctrics de bateria (BEV) i híbrids elèctrics de pila de combustible d’hidrogen (FCHV).

Toyota continua liderant la mobilitat sostenible a Espanya i amb la vista posada en una societat futura sense emissions de CO₂. Des de fa més de 20 anys va apostar pels vehicles híbrids elèctrics mantenint així el seu compromís amb el medi ambient i oferint als clients solucionis de mobilitat que s’adaptin a les seves necessitats, una mobilitat que va més enllà dels automòbils i que aspira a superar reptes i fer realitat els somnis.

Descobreix la tecnologia Toyota a Orient Cars Terrassa i Rubí, Kai Motor Granollers i Marescar Motor Mataró, concessionaris de CSM Grup Automoció.