El Toyota Supra, llançat originalment al mercat l’any 1978, és el cotxe esportiu més famós de Toyota i un dels esportius japonesos més icònics de tots els temps. Després d’absentar-se durant gairebé dues dècades, el Toyota Supra va tornar l’any 2019.

Tot i que aquest model es va deixar de fabricar el 2002, els amants dels esportius japonesos estaven desitjant que el mite tornés a les carreteres. El nou Supra ha tornat a la tardor de 2020 i ho ha fet afegint les sigles de GR de Gazoo Racing al seu nom, convertint-se així en el primer model 100% “GR” de la firma japonesa.

Inspirat en més de 50 anys de ric llegat, el nou Toyota GR Supra ofereix una experiència més pura que mai i reviu el veritable esperit de la conducció. Un baix centre de gravetat, una òptima distribució del pes i un afinat bastidor, s’uneixen per oferir el rendiment, el cos i l’esperit d’un autèntic esportiu que mai ha descuidat el confort a bord.

Aquest esportiu japonès està fet pels amants del motor, ja que desenvolupa 340 CV, té una acceleració de 0 a 100 km/h en 4 segons i una velocitat punta de 250 km/h.

Amb el nou Toyota GR Supra viuràs una sensació 100% esportiva.

Demana més informació als concessionaris Toyota de CSM Grup.