Toyota tanca un juny històric a Espanya

Toyota lidera el mercat espanyol de particulars i ser número 2 en el mercat total.


Toyota signa un nou mes excel·lent en el mercat espanyol en situar-se com a líder entre els clients particulars i número 2 en el mercat total, gràcies a les més de 9.000 unitats matriculades al juny —9.033 unitats concretament—. A més, es dóna la circumstància que el lideratge en el mercat de particulars correspon no sols al mes de juny sinó també a l’acumulat de tot l’any 2021.

El mes recentment conclòs és històric per a Toyota a Espanya també per les excel·lents xifres en el canal de flotes, on s’ha situat en segona posició.

Tots els models de la gamma Toyota van obtenir excel·lents xifres de matriculacions en el sisè mes de l’any, contribuint especialment els models de tecnologia Toyota Electric Hybrid.

El Toyota Yaris, Cotxe de l’Any a Europa 2021, i la família Corolla Electric Hybrid es van situar com a líders dels seus respectius segments, un èxit que confirma l’aposta de Toyota per l’electrificació i els models híbrids elèctrics. Així, de les més de 9.000 unitats matriculades per Toyota en el mercat espanyol el juny, 7 de cada 10 van correspondre a models híbrids elèctrics (74,7%).

El Toyota C-HR Electric Hybrid, que des que es va llançar l’any 2016 ha estat un dels models més venuts entre els crossover, va tornar a signar un mes excel·lent, situant-se com a líder del seu segment (C-SUV) en el mercat de clients particulars.