El Toyota C-HR Electric Hybrid 2021, el model de Toyota més venut a Espanya i amb el qual va revolucionar el segment C-SUV l’any 2016 gràcies a la seva imatge única, eficiència i gran varietat d’equipaments, continua sent la referència del segment crossover gràcies a les novetats en seguretat, connectivitat i equipament. A més, ara està disponible per només 200 €/mes amb el programa de finançament Toyota Easy, que inclou 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment. La gamma 2021 del Toyota C-HR Electric Hybrid està formada per dues opcions de motorització híbrida elèctrica, de 122 CV (125H) i 184 CV (180H), i tres opcions d’acabat per a la variant de menor potència i altres tres per a la de major potència:

La renovada gamma del model més venut de Toyota en el mercat espanyol presenta diferents novetats en seguretat activa —avís acústic AVAS i Avís de Canvi Involuntari de Carril amb assistent actiu i sistema de manteniment de la trajectòria—, connectivitat i equipament.

Personalització amb Toyota Costum

La gamma del SUV compacte és més esportiva i innovadora que mai gràcies a les més de 70 opcions de personalització que ofereix Toyota Custom, el programa de Toyota Espanya per a accedir a l’extens catàleg d’Accessoris Originals Toyota. Amb Toyota Custom és possible personalitzar el nou Toyota C-HR Electric Hybrid amb un disseny únic i exclusiu, ja que compta amb fins a 8 packs exteriors, diversos kits de vinils per a la carrosseria, elements de protecció per a l’exterior i l’interior, 6 models de llandes d’aliatge, 2 de 17” i 4 de 18”, i diferents elements de seguretat i per facilitar el transport d’equipatge.

Descobreix el nou Toyota C-HR a Orient Cars Terrassa, Marescar Motor Mataró o Kai Motor Granollers, concessionaris Toyota de CSM Grup.