Toyota Aygo 2021: gamma renovada i nou acabat x-sport


Toyota Espanya presenta la renovada gamma Aygo 2021 el la que destaca el disseny esportiu de l’edició especial x-sport, a més de la petita actualització de disseny de les versions x-play, complint de nou amb el compromís de refrescar periòdicament l’oferta del model més urbà i juvenil de Toyota.

Acabats

El nou acabat x-sport presenta un aspecte més esportiu, en incorporar llandes d’aliatge de 15” de nou disseny ‘x-sport’, diferents elements decoratius en vermell, tant en el para-xocs frontal com en el posterior, i unes motllures laterals també en el mateix to. Aquesta nova edició del model més compacte de la gamma Toyota estarà únicament disponible en acabat bitò blanc amb sostre negre, a joc aquest últim amb les carcasses dels retrovisors.

Disseny interior

Pel que fa a l’habitacle, el nou Aygo x-sport es distingeix per la consola central de color Negre Piano, mentre que el quadre de comandament i l’embellidor de la palanca de canvis són de color Gris Quars. Amb l’objectiu de continuar amb una línia més esportiva, tant en l’exterior com a l’interior, el pom de la palanca de canvis i el brodat de les estoretes són de color vermell.

Aquesta nova edició comparteix elements que ja incorporava la variant a la qual reemplaça (Aygo x-cite JBL) com la tapisseria de cuir parcial o el sistema de so premium JBL amb cinc altaveus.

L’equipament de sèrie inclou també llums diürnes i òptiques posteriors tipus LED, sensor de llum, climatitzador automàtic, cristalls de privacitat, volant multifunció, retrovisors calefactables i elèctrics, càmera de visió posterior, pantalla tàctil de 7″, connexió amb Android Auto i Apple CarPlay i connectivitat amb MyT —l’app de serveis connectats de Toyota—.

A més, compta amb Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota, que en l’Aygo ofereix Sistema de Seguretat Precol·lisió i Avisador de Canvi Involuntari de Carril.

Disseny exterior

La gamma Aygo 2021 presenta altres novetats, ja que l’acabat x-play actualitza el seu disseny exterior en incorporar els embellidors de la sortida del sistema de climatització en color Negre Piano, en comptes de ser com fins ara del color de la carrosseria.

Respecte a la paleta de colors, estaran disponibles el x-blanc clàssic —substitueix al x-blanc— i el x-gris grafit —substitueix al x-grisa fosc—, sumant-se als ja existents x-plata, x-negre i x-vermell.

Preus

La renovada gamma AYGO 2021 ja es comercialitza a Orient Cars, Kai Motor i Marescar Motor, concessionaris Toyota de CSM Grup. Els preus arrenquen en 10.900 € / 99 € al mes en el cas de l’Aygo x-play i 11.900 € / 110 € al mes en el de l’Aygo x-sport, en tots dos casos amb Toyota Easy, el programa de finançament de Toyota España.
Amb Toyota Easy Plus, l’opció de finançament que inclou serveis afegits —4 anys de garantia i 4 anys de manteniment—, l’Aygo x-play es pot adquirir des de 11.400 € / 111 € al mes i l’Aygo x-sport a partir de 12.400 € / 122 € al mes.
Els preus sense finançament, per a client particular, comencen en 12.100 € en l’Aygo x-play i en 13.100 € en l’Aygo x-sport. Conuslta aquí amb més detall els preus del nova gamma Aygo.