Som els principals patrocinadors de la Mitja Marató de Terrasa!


Estem molt orgullosos d’anunciar que hem esdevingut principals patrocinadors d’un dels esdeveniments més emblemàtics de Terrassa. Amb aquest nou patrocini, des de Toyota Terrassa (CSM Automoció) demostrem el gran compromís per la promoció de l’esport i del benestar de la comunitat i, de cares a la cursa, aquest acord representa un augment de la participació d’atletes de prestigi internacional.

Amb l’acord signat, la cursa passa a anomenar-se Toyota Mitja Terrassa. Es tracta d’una cursa coneguda pel seu atractiu i per la qualitat de la seva organització. Compta amb un recorregut molt bonic i variat que es desenvolupa a través dels carrers de la ciutat i que compta també amb el suport de la cursa Santi Centelles de 5km.

Vine a veure’ns diumenge al matí al Parc dels Catalans! Hi tindrem la zona Village i activitats paralel·les com exposicions de material esportiu, música en directe, vehicles Toyota i festa al finalitzar la prova.

Sense cap dubte, la col·laboració entre Toyota Terrassa (CSM Automoció) i la Mitja Marató de Terrassa és un exemple de com el suport de les empreses locals pot contribuir al desenvolupament i a l’èxit d’un esdeveniment esportiu de gran rellevància.

No t’ho pots perdre! Inscriu-te ara a la Toyota Mitja Marató de Terrassa o a la Santi Centelles a través del següent link:

https://www.mitjaterrassa.org/