Aterren les primeres unitats del Mazda MX-30 a Egarmaz Motor

El nou Mazda MX-30 ja està disponible al concessionari oficial de la marca japonesa a Terrassa Egarmaz Motor. Les primeres unitats del compacte SUV elèctric amb el qual Mazda augura uns grans resultats ja han aterrat a les instal·lacions de Terrassa, per aquest motiu tots els clients que vulguin provar el vehicle podran fer-ho contactant amb el concessionari. De fet, ja es va fer una primera jornada de presentació a l’empresa Circutor, que s’encarrega de la gestió de subministrar a grans empreses aparells d’eficiència energètica.

Cal destacar que el nou model de la marca nipona està dissenyat per adaptar-se perfectament a la teva vida urbana i la de la teva família. Exterior d’estil modern i elegant tancament, un interior espaiós amb plenes opcions de control i l’autonomia i versatilitat que necessites per al teu dia a dia.

A més, amb el nou Pla Moves aprovat recentment pel Govern per a la reactivació de la compra de cotxes elèctrics, el nostre Mazda MX-30 es veu beneficiat per ser un vehicle 100% elèctric. Aquestes són algunes de les ajudes de les quals et pots beneficiar:

Ajudes a particulars, autònoms i ajuntaments:

  • Ajuda de 4.000 € per la compra d’un vehicle elèctric, independentment de si tens o no un vehicle a desballestar.
  • Ajuda de 5.500 € en cas que disposis d’un vehicle d’almenys 7 anys d’antiguitat.

Ajudes a Empreses:

  • Fins a 4.000 € d’Ajuda per a les Pimes
  • Fins a 3.000 € d’Ajuda per a grans empreses.