Aventurera, inquieta i apassionada de la seva feina. Així és com es defineix la Patry Jordán, una de les youtubers més conegudes a tot el món, que a través del seu contingut, i amb molt d’esforç, s’ha endinsat a la casa de milions de persones per a formar part de la seva rutina diària d’esport. Toyota Espanya li dóna la benvinguda com a ambaixadora de la companyia fent-li el lliurament del nou Yaris Electric Hybrid.

Patry Jordán s’ha decantat pel nou Yaris Electric Hybrid perquè és un estàndard de la tecnologia Toyota Electric Hybrid a tot el món. Toyota lidera l’electrificació del mercat gràcies a aquesta tecnologia, sinònim d’eficiència, sostenibilitat i confort, el que la youtuber valora especialment, ja que, per ella, poder desplaçar-se de manera còmoda, silenciosa i respectuosa amb el medi ambient és el més important.

“Estic molt contenta amb el meu Yaris! Em sento súper identificada amb el seu dinamisme i versatilitat.” – Patry Jordán

El Toyota Yaris de quarta generació és la gran aposta dels vehicles urbans amb un disseny impactant, una innovadora plataforma, un nou i molt eficient sistema híbrid elèctric 1.5 Dynamic Force de 85 kW / 116 CV i una avançada seguretat activa i passiva, líder en la seva categoria.

El nou Yaris Electric Hybrid està disponible als concessionaris Toyota de CSM Grup Automoció per només 18.000 € / 150 € al mes amb Toyota Easy Plus, programa de finançament que inclou també 4 anys de manteniment i 4 anys de garantia. Per als clients que prefereixin no finançar, la gamma Yaris Electric Hybrid es comercialitza des de 18.700 €.

Us esperem a Toyota Orient Cars a Terrassa, Toyota Kai Motor a Granollers i Toyota Marescar Motor a Mataró.