Orient Cars entrega una flota de tres Toyota RAV4 híbrids elèctrics a Cerragest


Toyota Terrassa – Orient Cars ha entregat tres Toyota RAV4 híbrids elèctrics a Cerragest, empresa líder de distribució especialitzada en ferratges i accessoris per a la construcció i decoració. L’acte es va dur a terme a les instal·lacions interiors del concessionari, on els treballadors de Cerragest van poder gaudir de primera mà de la conducció híbrida que ofereixen els vehicles Toyota.

Toyota Orient Cars

Toyota Orient Cars pertany al grup d’automoció terrassenc CSM GRUP, que compta amb més de 10 anys de trajectòria en el sector. CSM Grup representa als concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró; Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Cerragest

Cerragest és una empresa líder en la fabricació i distribució d’accessoris per a tancaments, ferratges, panys i frontisses i components en acer inoxidable per a la construcció i decoració. Conscients d’un mercat com l’actual en contínua evolució, en el departament tècnic de Cerragest es desenvolupen constantment nous prototips de productes i s’adapten o perfeccionen uns altres ja existents.