Nova gamma Lexus UX 250h

Lexus llança la nova gamma Ux 250h 2022


El Lexus UX 250h híbrid desafia els models anteriors. El seu atrevit disseny expressa una força inconfusible. A més, les seves superfícies elegantment esculpides suggereixen un caràcter elegant i dinàmic.

L’any 2019, Lexus va fer un pas més enllà en la seva ambició de ser una marca prèmium de referència i es va anticipar al futur, posant a la venda el nou Lexus UX 250h que s’ha convertit en tot un èxit de vendes dins del segment dels crossover prèmium.

La nova gamma 2022 de l’UX, continua millorant l’experiència de conducció incorporant novetats, equipaments i elements de disseny que faran encara més atractiu aquest renovat model.

Amb la finalitat d’aportar una diferenciació visual exterior, en els acabats F SPORT, F SPORT Cuir i Luxury els passos de roda tindran el mateix color de la carrosseria.

Per a l’acabat STYLE s’introdueixen les tapisseries Cuir Tahara Negre, Cuir Tahara Blanco Ceniza i Cuir Tahara Negre amb puntades color bronze, a més s’incorporen en aquest acabat els seients davanters calefactats.

S’introdueix un nou color exterior, el Gris Sonic, que estarà disponible per a tots els acabats de la gamma.

LEXUS UX 250h

El Lexus UX 250h ofereix un caràcter prèmium i una seguretat innovadora de la marca en un vehicle que combina revolucionaris nous elements de disseny al costat d’una motorització híbrida autorrecargable d’última generació.

El Lexus UX 250h ha estat dissenyat per als ‘exploradors urbans moderns’ que busquen una versió nova, contemporània i dinàmica del luxe al volant, que no només busquen experiències noves i emocionants, sinó també adequades al seu estil de vida.

L’UX 250h és el primer Lexus fabricat sobre la nova plataforma d’Arquitectura global – compacta –GA-C, Global Architecture – Compact–. Una estructura tan lleugera com excepcionalment rígida, un centre de gravetat extremadament baix i un meticulós ajust de la suspensió doten al UX 250h d’una agilitat de conducció i un confort de marxa exemplars, a més d’una personalitat inconfusible al volant.

L’UX 250h incorpora el prestigiós sistema híbrid autorrecargable de quarta generació que incorpora un eficient motor de gasolina de 2.0 litres i quatre cilindres dissenyats expressament per a aquesta plataforma.

No et perdis cap detall a Maresvall Motor, concessionari Lexus de CSM Grup a Mataró.