Nova gamma LEXUS ES 300h 2022


A partir de l’èxit del model de 2018, el nou Lexus ES ofereix un nivell superior en l’àmbit de les berlines executives, quant a disseny, rendiment i luxe. Els usuaris descobriran que el disseny de la berlina executiva ha evolucionat i que ara té una imatge encara més moderna. Impulsat per la tecnologia híbrida auto-recarregable Lexus de quarta generació, el nou ES 300h té unes emissions considerablement inferiors a les de les motoritzacions convencionals. A l’interior, el conductor podrà gaudir d’una factura artesana de gran qualitat, nous materials i colors i una nova pantalla tàctil multimèdia de 31,2 cm (12,3″) més intuïtiva i en una nova posició per a un funcionament més senzill.

El Lexus Safety System + ofereix tecnologies de seguretat pioneres, inclòs el Sistema adaptatiu de llums de carretera –AHS, Adaptive High-*Beam System– de tipus BladeScan, una altra novetat mundial de Lexus. Sense perdre un àpex de la seva impressionant imatge, el tacte de conducció s’ha potenciat amb la millora de la suspensió posterior i el disseny del pedal de fre, i –en els models F SPORT–, suspensió variable adaptativa –AVS, Adaptive Variable Suspension–. Globalment, s’observa una evolució del confort de marxa i una millora de la “resposta lineal”, en sintonia amb la nova referència de rendiment dinàmic de la marca: Lexus Driving Signature.

Aquestes millores reforcen encara més l’atractiu de l’ES 300h per a flotes i empreses amb un cost de manteniment líder en el segment.

No et perdis cap detall a Maresvall Motor, concessionari Lexus de CSM Grup a Mataró.