Nova gamma 2022 del Toyota Yaris Electric Hybrid

Toyota Espanya actualitza la gamma del Toyota Yaris Electric Hybrid amb una oferta d’acabats renovada per continuar sent la gran aposta en el segment dels urbans.


Ja disponible als concessionaris Toyota de CSM Grup Automoció, el nou Toyota Yaris Electric Hybrid, Cotxe de l’Any a Europa 2021, compta amb el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect —disponible en uns certs acabats de la gamma—, així com amb noves opcions de colors per a la carrosseria, a més de nous equipaments.

Toyota Smart Connect

Una de les principals actualitzacions de la gamma 2022 del Toyota Yaris és el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect, més potent i ràpid en el seu funcionament i ofereix als clients una connectivitat total amb dispositius mòbils. A través de la gran pantalla tàctil d’alta definició de 9 polzades, el nou sistema multimèdia Toyota Smart Connect permet estar permanentment connectat sense necessitat de smartphone, ja que compta amb targeta de dades pròpia. Igualment, és possible connectar un telèfon mòbil sense fils a través d’Apple CarPlay o Android Auto™.

Així, el conductor podrà viatjar còmodament gràcies a un avançat sistema de navegació amb actualitzacions de mapes des del núvol, informació de trànsit i alertes en temps real. A més, el nou Toyota Smart Connect permet rebre recomanacions per a una millor conducció i estalvi de combustible —Hybrid Coaching en temps real—. Toyota Smart Connect s’oferirà de sèrie a partir de l’acabat Style Plus dins de la gamma 2022 de Yaris Electric Hybrid.

Toyota Safety Sense

El nou Yaris Electric Hybrid destaca en el seu segment per les seves altes cotes de seguretat activa i passiva, sent el model urbà més segur del món gràcies a l’última versió de Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota, i el primer airbag central de sèrie, situat entre els seients davanters i que redueix la possibilitat que el conductor i el seu acompanyant es danyin entre si en cas d’accident.

Yaris Electric Hybrid inclou de sèrie, dins de Toyota Safety Sense, dispositius com: Sistema de Seguretat precol·lisió amb detecció de vehicles, detecció de vianants (de dia i de nit), detecció de ciclistes (de dia), detecció d’obstacles en interseccions (vehicles i vianants) i assistència a la direcció d’emergència, Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent (des de 0 km/h), Reconeixement de Senyals de trànsit, Avisador de Canvi Involuntari de Carril amb assistent actiu i sistema de manteniment de la trajectòria i Control Intel·ligent de Llums de Carretera, entre altres sistemes.

Gamma i preus

La gamma 2022 del nou Yaris Electric Hybrid està formada per quatre nivells d’equipament: Business Plus, Activi TechStyle i Style Plus. Business Plus, acabat més enfocat al client de flotes, no rep modificacions pel que fa a equipament.

Toyota Orient Cars TerrassaKai Motor GranollersMarescar Motor Mataró ja admeten comandes de la gamma completa del nou Yaris Electric Hybrid 2022, amb uns preus que arrenquen en 18.950 € —acabat Activi Tech—, o per només 150 €/mes amb Toyota Easy Plus o Complet, el programa de finançament i serveis afegits que inclou 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment.