creativitat_sorteig_landing_toyota

El nou Toyota Yaris Electric Hybrid arriba als concessionaris Toyota del Grup CSM

Amb l’objectiu d’apropar el nou Yaris Electric Hybrid als clients potencials, Toyota ha organitzat el ‘Yaris Roadshow’. Durant 10 setmanes, entre mitjans de juliol i mitjans de setembre, permetrà a tot aquell interessat en el nou urbà de Toyota descobrir-lo en persona en el seu concessionari de confiança. El nou Yaris Electric Hybrid tindrà un lloc destacat en cada concessionari. Del 13 al 18 de juliol a Toyota Marescar Motor, i del 27 al 31 de juliol a Toyota Orient Cars i Toyota Kai Motor.

A més, per omplir el formulari i assistir a la presentació en el teu concessionari de confiança, entraràs en un sorteig d’una escapada de luxe per a dues persones a l’Hotel Mastinell Cava & Boutique. Inclou una nit d’hotel en una habitació doble Premium, sopar degustació al restaurant, esmorzar gurmet a la carta i una visita a la Cava Heretat MasTinell amb prova de productes.

JA EN PREVENDA

La quarta generació de Yaris, l’urbà més segur de l’món, ja es comercialitza a Espanya, únicament en versió híbrida elèctrica.

El nou Yaris Electric Hybrid es propulsa gràcies a un nou sistema híbrid elèctric 1.5 Dynamic Force, combinant una gran eficiència amb una resposta a l’accelerador excel·lent, i és el primer model urbà de Toyota construït amb plataforma TNGA, garantia d’estil, practicitat, plaer de conducció i seguretat.

La quarta generació de l’Toyota Yaris ja està disponible, en format pre-venda, en la Xarxa Oficial de Toyota Espanya. Des 18.650 €, oa partir de 17.450 € / 155 € a el mes amb Toyota Easy, programa de finançament pagament per ús de Toyota Espanya, és possible accedir a el nou Toyota Yaris Electric Hybrid, un model cridat a ser referència en el segment dels urbans gràcies a la seva nova plataforma, el seu nou i molt eficient sistema híbrid elèctric 1.5 Dynamic Force i la seva avançada seguretat, líder en la seva categoria.

El nou Toyota Yaris Electric Hybrid, que sobresortirà no només en entorns urbans sinó també a la carretera gràcies a la seva excel·lent tacte de conducció, compta amb un nou sistema híbrid elèctric, més potent i eficient, plataforma GA-B derivada de la Nova Arquitectura Global d’ Toyota -Toyota New Global Architecture (TNGA) -, que arriba per primera vegada a un model urbà de Toyota, un complet equipament i les millors cotes de seguretat de l’segment gràcies a Toyota Safety Sense 2.5 i el seu innovador coixí de seguretat central, situat entre els seients davanters.

El sistema híbrid de 4ª generació que munta el nou Yaris Electric Hybrid està format per un motor de 3 cilindres de nova generació, descendent de la recentment estrenada família Dynamic Force, de 1.5 litres i cicle Atkinson, i un propulsor elèctric associat a una nova bateria d’ió-liti, més potent però també més lleugera (-27%). La potència conjunta arriba als 85 kW / 116 CV, amb un consum mitjà i una emissions realment baixes: 3,8 l / 100 km i 85 g / km de CO2 (cicle WLTP).

Aquestes xifres suposen que el nou Yaris Electric Hybrid, que pot arribar a superar els 130 km / h en mode EV, sigui un 20% més eficient tot i oferir un 16% més de potència que la generació anterior. El nou Yaris Electric Hybrid destaca en el seu segment per les seves altes cotes de seguretat activa i passiva, sent el model urbà més segur del món gràcies a l’última versió de Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota , i el primer coixí de seguretat central de sèrie, situat entre els seients davanters i que redueix la possibilitat que el conductor i el seu acompanyant es danyin entre si en cas d’accident.

Yaris Electric Hybrid inclou de sèrie, dins de Toyota Safety Sense, dispositius com a Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent, que funciona a qualsevol velocitat, Sistema de Seguretat precol·lisió, amb detecció de vianants i ciclistes i detecció de vehicles i vianants en interseccions, Control Intel·ligent de llums de Carretera, Assistència a l’Canvi de Carril, Reconeixement de Senyals de Trànsit i Assistència a la Direcció en Maniobres d’Emergència, entre d’altres sistemes.