Ja ha arribat a CSM Grup Automoció l’esperat Toyota GR Yaris, el nou vehicle esportiu de la marca nipona que neix del World Rally Championship (WRC). Es tracta del segon model GR global, després de l’exitós GR Supra que va sortir al mercat l’any 2019.

El nou GR Yaris no és un cotxe corrent, ja que és fruit del coneixement, la tecnologia i l’experiència adquirida als WRC. El seu aerodinàmic disseny ofereix la sensació de conducció d’un autèntic esportiu que s’adapta tant als circuits de competició com a la carretera. Després de guanyar el títol de constructors del WRC l’any 2018, Akio Toyoda president de Toyota, decideix desenvolupar i comercialitzar un cotxe guanyador per aconseguir el reconeixement global com a fabricant d’automòbils esportius.

“Els nostres clients podran experimentar un cotxe emocionant que fa que la conducció diària sigui increïble.” – Akio Toyoda aka ‘Morizo’, president de Toyota i Màster Driver de TGR.

Desenvolupat amb l’experiència de l’equip del Campionat Mundial de Ral·li de TOYOTA GAZOO Racing i perfeccionat pels pilots del WRC, el Yaris GR és un vehicle que busca ser assequible pels clients i, a la vegada, apte per a la competició. Es tracta d’un vehicle fabricat per als amants del motor, ja que compta amb un potent motor turbo de 1,6 litres i 3 cilindres i una avançada tecnologia en la qual destaca el nou sistema GR-FOUR, el primer sistema de tracció total esportiva que incorpora la marca japonesa en vint anys.
Pel que fa a les prestacions, el model compta amb 261 CV DIN de potència, una acceleració de 0 a 100 km/h en només 5,5 segons i una velocitat punta limitada a 230 km/h. Una altra característica inspirada en els models de competició, són els tres estils de conducció que ofereix el vehicle: Normal, Track i Sport.
La marca també ha posat especial èmfasi en aconseguir una avançada aerodinàmica i un pes contingut, és per això que la carrosseria és un altre element únic: tot i que es basa en la del nou Yaris, és en realitat un model de tres portes amb una línia de sostre més baixa. Aquest aspecte concret del disseny busca dirigir el vent cap al gran aleró posterior, per generar una major càrrega aerodinàmica.

El nou GR Yaris ja està a la venda a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya per 32.900 €, que es convertiran en 37.900 € en cas de triar el ‘Circuit Pack’. Actualment, a Espanya només hi ha 10 models disponibles, i CSM Grup Automoció compta amb una unitat. Consulta més informació sobre el Toyota GR Yaris als nostres concessionaris Toyota: Orient Cars Terrassa, Kai Motor Granollers i Marescar Motor Mataró.