El SUV híbrid elèctric més gran de Toyota, el Toyota Highlander Electric Hybrid, ja ha arribat a Espanya. Disponible exclusivament amb sistema de propulsió híbrid elèctric, ja es pot adquirir, inicialment en format prevenda, als concessionaris Toyota de CSM Grup Automoció.

Una de les claus del nou Highlander Electric Hybrid, a més de la 4a generació del sistema de propulsió híbrid elèctric, és l’adopció de la plataforma GA-K de Toyota, que li permet oferir tots els atributs d’un SUV —confort, tacte de conducció i seguretat— amb una gran eficiència, emissions reduïdes i tracció total elèctrica intel·ligent, a més d’un habitacle molt espaiós i una capacitat de remolc de 2 tones. A més, amb les seves set places, una carrosseria de 4,96 metres de longitud i 658 litres de maleter, el Toyota Highlander Electric Hybrid es convertirà en el teu company de viatge perfecte.

Ja pots trobar el Toyota Highlander Electric Hybrid disponible a partir de 52.000 € sense finançament o per només 400 €/mes amb Toyota Easy Plus, programa de finançament i serveis afegits que inclou 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment.

T’esperem a Toyota Orient Cars a Terrassa i Rubí, Toyota Kai Motor a Granollers i Toyota Marescar Motor Mataró.