El nou Toyota Corolla Cross ampliarà l’oferta de Toyota en el segment C

La versió SUV del Toyota Corolla estrenarà un sistema híbrid de 5a generació, amb tracció davantera o total (AWD-i), nou sistema multimèdia d’informació i entreteniment i el primer quadre de comandaments digital de Toyota.


El nou Toyota Corolla Cross suma per primera vegada l’espai, la funcionalitat i el disseny potent i sòlid dels SUV del segment C al model més venut del món.
Aquest nou SUV no només completarà la família Corolla, formada actualment per les variants de carrosseria cinc portes, familiar (Touring Sports) i berlina (Sedan), sinó que també amplia l’oferta de vehicles SUV de Toyota, que ara oferirà als clients la gamma més àmplia del mercat europeu.
A partir de la plataforma TNGA de Toyota, el nou Corolla Cross incorpora els últims avanços de la plataforma GA-C, que aporten beneficis a l’estil, el disseny, la tecnologia i la dinàmica de conducció.

Disseny i configuració

L’estil robust i poderós del nou SUV de Toyota s’ha modelat a la mesura del mercat europeu. El Corolla Cross mesura 4.460 mm de longitud, 1.825 mm d’ample i 1.620 mm d’alt, i té una distància entre eixos de 2.640 mm. Per grandària, se situa entre el Toyota C-HR i el Toyota RAV4, en el centre del competit segment C a Europa, oferint el confort, la funcionalitat i la versatilitat que necessiten les famílies actives.

L’interior ofereix a tots els ocupants una visibilitat excepcional, uns amplis reposacaps i espai per a les cames tant davant com darrere, unes grans obertures de les portes i la llum i sensació d’amplitud que transmet el sostre solar panoràmic. El maleter és de fàcil accés gràcies a la baixa altura de la vora, amb una àmplia obertura de la porta gran, molt pràctica per carregar objectes voluminosos, com a cadires de bebè o bicicletes.

Tecnologies avançades

El nou Corolla Cross està equipat amb nombroses tecnologies avançades. Compta amb una interfície humà-màquina —Human Machine Interface (HMI)— millorada que integra la més moderna tecnologia multimèdia. La disposició del quadre de comandament incorpora un nou quadre de comandaments digital, multi configuració de 12,3 polzades i una pantalla multimèdia central de 10,5 polzades.

El quadre de comandaments digital de 12,3 polzades compta amb nou maquinari i programari. És el més gran del segment i compta amb múltiples opcions personalitzables com el consum de combustible, el funcionament del sistema híbrid o el sistema de navegació.
També compta amb connectivitat sense fil amb Apple CarPlay i per cable amb Android Acte i amb un paquet Toyota Smart Connect.

Ara, els clients poden experimentar la comoditat de la navegació en el núvol amb avisos de trànsit, un agent de veu i actualitzacions sense cables. D’altra banda, el paquet de serveis connectats de l’aplicació mòbil MyT inclou dades analítiques de la conducció, la ubicació del vehicle i fins i tot funcions de control a distància, com la programació del climatitzador o el tancament de portes.

Seguretat

Corolla Cross està equipat amb Toyota Teammate, que combina l’última generació de Toyota Safety Sense amb altres sistemes d’assistència activa a la conducció i l’aparcament, de manera que no sols el vehicle resulta més fàcil de conduir i segur, sinó que, a més, tots els seus ocupants estan més protegits, així com els altres usuaris de la via.

Els lliuraments als clients començaran a la tardor de 2022, en funció del mercat. No et perdis cap detall amb  Orient Cars Terrassa, Kai Motor Granollers i Marescar Motor Mataró, concessionaris Toyota de CSM Grup Automoció.