Mazda MX-5 2022: més diversió al volant i nou equipament

Ja es poden realitzar les primeres comandes del llegendari roadster de la marca, que arribarà al nostre mercat aquest gener amb un preu que parteix de 28.785 €.


El Mazda MX-5, el roadster biplaça més venut de la història, arriba a principis de 2022 amb interessants novetats d’equipament i tecnologia que contribuiran a millorar encara més el comportament dinàmic i l’experiència de conducció general del mític model de la marca d’Hiroshima.

En primer lloc, destaca la incorporació del nou Control cinemàtic de posició (KPC). Desenvolupat en exclusiva per al Mazda MX-5, el sistema reconeix ajuda a mantenir l’estabilitat del cotxe, especialment en corbes lentes amb forces G elevades i en carreteres en mal estat, la qual cosa contribueix a millorar la seguretat i permet gaudir al conductor d’una major tranquil·litat i diversió al volant. El KPC no suposa un increment de pes per al vehicle i s’oferirà de sèrie en tota la gamma 2022.

A més, el llançament de la gamma 2022 vindrà acompanyada per la nova versió especial Blue Cap Edition. Disponible en carrosseria Soft Top i associat a la mecànica 2.0 litres Skyactiv-G de 184 CV amb canvi manual, combina una capota de lona en color blau marí amb un inèdit i exclusiu interior en cuir Terracota. Estarà disponible en tres colors exteriors de carrosseria: Jet Black, Artic White i Platinum Quartz, una nova tonalitat que se suma a la paleta de colors del model. Aquesta versió comptarà, a més, amb un elevat equipament de seguretat. A banda del ja esmentat Control cinemàtic de posició (KPC), destaquen altres elements com el Diferencial autoblocant, el Sistema d’assistència a la frenada en ciutat avançat davanter (SCBS) amb reconeixement de vianants, el Detector de trànsit posterior (RCTA), el Sistema d’alerta de canvi involuntari de carril (LDWS) o el Reconeixement de senyals de trànsit.

El Mazda MX-5 2022 arribarà a Egarmaz Motor, concessionari Mazda de CSM Grup a Terrassa, a partir del mes de gener i tindrà un preu que parteix dels 28.785 euros. Aquesta actualització permetrà al Mazda MX-5 continuar gaudint de l’èxit que li ha permès convertir-se en el roadster biplaça més venut de tots els temps, superant àmpliament el milió d’unitats venudes des del seu llançament l’any 1989.