Lexus presenta la nova la gamma RX 2022

El nou Lexus RX Style atorga al gran tot terreny de luxe de Lexus una imatge més esportiva, amb una sèrie d’elements de disseny exclusius, tant per dins com per fora.


El nou acabat Style compta amb una presència imponent sobre l’asfalt, gràcies als detalls acabats en negre, com la graella frontal i les carcasses dels retrovisors exteriors, a joc amb les llandes d’aliatge de 50,8 cm (20″) amb acabats també en negre. El RX 450h híbrid compta amb una coberta inferior frontal negra, que emfatitza la condició tot terreny del model.

En l’habitacle, la imatge característica de la tapisseria de cuir és la combinació de blanc cendra i negre que contrasta amb costures en grisa clar. S’aplica el mateix color en les superfícies toves de la consola central, els panells de les portes i les proteccions per als genolls del passatger, amb una costura grisa que es repeteix entorn de la palanca de canvi.

El volant presenta un acabat en cuir negre i noguera negra, a joc amb les insercions en fusta de l’habitacle i els panells de les portes compta amb il·luminació integrada. Els clients també poden optar per una tapisseria en cuir negre o blanc os.
El RX Style compta a més amb un equipament superior. Entre el seu avançat equipament de sèrie, destaca el carregador de mòbil sense fil, porta gran posterior elèctrica, sistema multimèdia i navegació amb pantalla tàctil de 31,2 cm (12,3 polzades) i l’equip de so Pioneer amb 12 altaveus. També va equipat amb sensors d’aparcament davant i darrere, amb Intelligence Clearence Sonar (ISC) amb alerta i fre per trànsit posterior, a més d’un sistema de detecció d’angle mort.
Aquestes característiques se sumen a les especificacions de la versió Executive, que també compta amb el sistema Lexus Safety System+ (LSS+) de segona generació i sistemes d’assistència al conductor, com els retrovisors exteriors elèctrics i calefactats, amb detecció d’angle mort, i les funcions de memòria i plegat automàtic. A més, presenta els seients davanters calefactats i amb ventilació i fars frontals Multi-LED amb funció Cornering.

El nou RX Style surt a la venda en el mercat espanyol al llarg del mes de desembre, com a bestreta del llançament de la gamma RX 2022. El nou model ofereix 10 colors de pintura exterior, incloses dues noves opcions: Iridi Sonic i Gris Sonic. Ambdues es valen de l’avançada tecnologia de pintura sònica de Lexus per aconseguir una excepcional profunditat de lluentor i contrastos de llums i ombres.

Descobreix més a Maresvall Motor, concessionari Lexus a Mataró de CSM Grup Automoció.

Leuxs RX 2022