Lexus presenta la nova la gamma ES 300h 2022

El nou Lexus ES 300h 2022 híbrid ve amb lleugers canvis estètics i notables diferències pel que fa a tecnologia i seguretat. Entre elles, assistents a la conducció millorats i una nova pantalla multimèdia de 12,3 polzades.


Lexus acaba de renovar una de les seves berlines híbrides més sofisticades. El nou Lexus ES 300h 2022 arriba amb aires renovats proposant alguns canvis estètics per mantenir la seva frescor en el mercat i nova tecnologia per continuar estant al més alt nivell.

La signatura japonesa ha volgut dotar al nou ÉS 300h d’una imatge més moderna, però mantenint l’elegància característica d’aquest model, per a això ha incorporat subtils però nombrosos canvis tant per fora com per dins.


Disseny exterior

Amb una imatge atrevidament provocativa, el nou ES es basa en l’aclamada plataforma d’Arquitectura global – K –GA-K, Global Architecture – K– de la marca premium, que va donar als dissenyadors la possibilitat d’explorar els límits del disseny de berlines. Així, per exemple, gràcies a una distància major entre eixos, les rodes s’acosten més als extrems del vehicle, amb un ample de via superior tant davant com darrere. La plataforma també dona lloc a un capó més baix i un sostre fluid de cupè. La part posterior presenta unes formes nítides i precises, amb uns fars LED que emboliquen els panells posteriors per a generar un estil continu.

També trobem llandes de nou tascó, amb grandàries entre 17 i 19 polzades. Les llandes de 19 només estan disponibles amb l’acabat esportiu F Sport i van pintades en negre. El nou ES 300h també incorpora dos nous colors per a la pintura de la carrosseria: Gris Sonic i Iridi Sonic.


Disseny inerior

A l’interior, el canvi més important és la nova pantalla tàctil del sistema multimèdia, una pantalla de 12,3″ que ara és totalment tàctil. El sistema Lexus Link Multimèdia inclou el sistema de navegació Premium de Lexus, amb gràfics 3D, té serveis connectats i actualitzacions sense fils i és compatible amb Android Acte i Apple CarPlay. Els melòmans podran gaudir, a més, d’un potent equip de so Mark Levinson PurePlay amb 17 altaveus.
L’ES 300h 2022 també estrena nous controls, reposicionats i redissenyats per a un maneig més senzill; un nou quadre de comandaments; un rellotge analògic heretat del Lexus LS; i noves tonalitats per a la tapisseria, a més de noves insercions de Noguera negra i Noguera marró.

A més, inclou l’Assistent climàtic de Lexus, que controla automàticament la calefacció dels seients i del volant (o la ventilació dels seients en activar l’aire condicionat), detecta la humitat en l’habitacle i en el parabrisa (per evitar que s’enteli) i un sistema nanoeTM X actualitzat que ajuda a inhibir virus i bacteris, reduir olors i hidratar el pèl i la pell.

L’ES 300h és també un referent quant a seguretat i, amb el Lexus Safety System +, una plataforma ultrarrígida i 10 coixins de seguretat de sèrie, va aconseguir la puntuació màxima, de cinc estrelles en els resultats de les proves Euro NCAP 2018.


Rendiment mediambiental líder en la categoria

En els mercats europeus, el nou ES 300h està equipat amb el més recent sistema híbrid autorrecargables de Lexus, que ofereix una eficiència de combustible excepcional, un rendiment extremadament refinat i les emissions de CO2 més reduïdes de la categoria, amb només 119 g/km, en comparació amb els competidors de gasolina i dièsel. Es tracta d’una opció intel·ligent per a aquells conductors que busquen una alternativa a les motoritzacions de gasolina i dièsel: es carrega mentre circula i també en alentir o frenar, de manera que el conductor mai ha d’endollar l’ES 300h ni preocupar-se per l’autonomia de la bateria.

Descobreix més a Maresvall Motor, concessionari Lexus a Mataró de CSM Grup Automoció.