Lexus, Mazda i Toyota les marques de cotxes més fiables segons Consumer Reports

La classificació, basada en les opinions de més de 300.000 usuaris nord-americans que han comprat un cotxe nou al llarg de l’any, valora la fiabilitat i qualitat de l’últim informe anual d’automoció.

Lexus, Mazda i Toyota se situen en les primeres posicions d’aquest estudi independent, considerat un dels més prestigiosos i influents del sector d’automoció, que valora un total de 28 marques analitzades en el mercat nord-americà. Lexus lidera la classificació, Mazda s’ha situat com a segona marca millor valorada i Toyota ocupa el tercer lloc.

Fundada en 1936, Consumer Reports és l’organisme independent d’anàlisi de productes més important del món. Amb més de 50 laboratoris, centres de proves de vehicles i un centre d’anàlisi i recerca, aquesta institució sense ànim de lucre avalua milers de productes i serveis anualment.

Aquests resultats reforçen la posició de Lexus, Mazda i Toyota quant a qualitat i fiabilitat en ocupar sistemàticament els primers llocs en els més prestigiosos estudis internacionals, com els realitzats per organismes com O.S. News & World Report. ADAC o JD Power.

Classificació Consumer Reports 2021:

  1. Lexus: 76 punts
  2. Mazda: 75 punts
  3. Toyota: 71 punts
  4. Infiniti: 69 punts
  5. Buick: 66 punts