Lexus et porta el concessionari a casa amb el nou Livechat


Des de Lexus Maresvall Motor mantenim l’esperit ‘Omotenashi’ (d’hospitalitat) de la marca. I és que l’hospitalitat japonesa s’ha traslladat ara al canal digital sense perdre la seva essència, gràcies a una nova i potent eina denominada Lexus Livechat, implantada a la pàgina web, capaç de portar el concessionari a qualsevol dispositiu digital de qualsevol client per conèixer o comprar qualsevol model de la marca.

Gràcies a aquesta evolució del canal digital és possible comunicar-se de manera interactiva i a temps real amb els nostres assessors a través de videotrucada, audiotrucada o xat, consultar el catàleg d’opcions i equipaments conjuntament amb l’assessor, plantejar dubtes, intercanviar documentació i, fins i tot, ‘veure’ en viu qualsevol vehicle del concessionari, sense necessitat de ser present físicament en les instal·lacions.
Ràpid, còmode i sense desplaçaments. La tecnologia Lexus s’adapta a les noves necessitats, però sense canviar en l’essencial: la màxima personalització de tot el procés perquè el client només hagi de preocupar-se de gaudir del vehicle que adquireix amb la mateixa tranquil·litat que sempre.
A més, el Lexus Livechat també actua com a assistent a la navegació pels diferents apartats de la pàgina web, guiant al client per trobar informació relacionada amb el manteniment dels vehicles o la sol·licitud de cites amb el taller, entre altres qüestions.