Tornen les 12 h fantàstiques del cinema a Terrassa

Tornen les 12 hores fantàstiques del cinema a Terrassa, durant les quals el Cinema Catalunya acollirà sis pel·lícules que han esdevingut clàssics del gènere.


Els amants del cinema fantàstic tenen una cita en el calendari d’octubre a Terrassa. El Cinema Catalunya organitza una marató de 12 hores seguides per gaudir de les millores pel·lícules del gènere a un preu molt i molt assequible, i a més, amb sorpreses i regals. Serà el pròxim dissabte 23 d’octubre, i la jornada s’iniciarà a les onze del matí i s’allargarà fins a la nit. En total es podran veure fins a sis pel·lícules, totes elles grans clàssics del cinema fantàstic.

En aquesta segona edició de «Les 12 h Fantàstiques» diverses sorpreses s’aniran succeint durant la jornada. Actrius i actors de la companyia terrassenca «L’Embarral» ajudaran a crear un ambient immersiu amb les seves performances. A més, entre els assistents amb abonament se sortejaran entrades de cinema, una samarreta de l’esdeveniment, un val de 30 € en compres o una sessió de tatuatges, entre d’altres.

Des de CSM Grup Automoció i Mazda Terrassa no ens volíem perdre aquesta data, és per això que podràs provar un fantàstic Mazda MX-30 exposat a la Plaça Vella. A més, el passat divendres 15 d’octubre els més impacients ja van poder gaudir d’un petit tast del que serà aquesta cita del cinema: una jornada cinematogràfica única, de caràcter popular i festiu, i ja van poder veure el Mazda MX-30 exposat.

CSM Grup Automoció i Mazda Egarmaz amb el cinema. Us hi esperem a tots i a totes!