Un nou tipus de mobilitat

L’auge dels cotxes híbrids: suposen més d’un 20% de les noves matriculacions


Cada cop són més els que opten per un vehicle híbrid, de fet, els no endollables són ja la segona opció per davant dels vehicles de gasoil. Aquesta opció d’energia s’ha anat obrint pas i guanyant cada vegada més espai mentre que la venda dels vehicles dièsel s’ha desplomat fins a un 20%.

Segons José Manuel Méndez, Brand General Manager de Toyota España, “el percentatge és major que mai” i és que afirma a una entrevista per la Sexta que estan venent el 80% dels seus vehicles amb aquesta tecnologia.

Dades mínimes històriques per al dièsel

L’any 2015 els vehicles dièsel representaven el 65% dels vehicles nous, ara, en les seves últimes dades en el mes maig, representen el 20,3%. El seu lloc l’està ocupant els híbrids no endollables, que ja són la segona opció per darrere de la gasolina. Aquesta energia té grans avantatges i una de les més buscades és que poden entrar en zones urbanes de baixes emissions.

“No sols és bo per al ciutadà, sinó també per al medi ambient” – Juan Luis Fernández, Director d’Assumptes Públics de FACONAUTO.

Aquesta tendència sembla que va a l’alça. I fins i tot alguns auguren que els models que utilitzen dièsel es deixaran d’usar i els vehicles híbrids superaran els de gasolina.

Des de CSM Grup Automoció també apostem pel canvi cap a un futur més sostenible, per això, a tots els nostres concessionaris trobaràs una àmplia gamma de vehicles híbrids o elèctrics. Nosaltres resoldrem tots els teus dubtes sobre aquestes noves energies i t’assessorarem perquè escullis el vehicle que millor s’adapti a tu i al teu estil de vida. T’esperem!