Green Month: el desafiament zero emissions de Toyota Espanya

Durant el mes de juny, Toyota Espanya participa en la campanya de conscienciació ambiental activant diverses iniciatives en les seves oficines centrals i en tota la seva Xarxa Oficial de Concessionaris.


Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient durant el mes de juny, Toyota Espanya se suma un any més al Green Month, el mes del medi ambient. Es tracta d’una iniciativa de Toyota Motor Corporation (TMC) que es desenvolupa des de fa més de 40 anys i en la qual es dedica el mes de juny a buscar noves idees i desenvolupar accions que ajudin a disminuir l’impacte de les activitats de Toyota sobre el medi ambient.

Toyota treballa contínuament en iniciatives que contribueixin al desenvolupament sostenible de la societat i el món, fomentant així la consecució del seu Desafiament Mediambiental Toyota 2050 —Toyota Environmental Challenge 2050—, sis reptes alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, amb els quals busca reduir l’impacte de les activitats de Toyota en el planeta. És així com, en el marc de l’estratègia global de Toyota ESG —Environmental Social Gobernance—, la sostenibilitat forma part de l’ADN de Toyota, i que abasta la protecció ambiental, el progrés social i l’estructura de bon govern.

Mesures per aconseguir el Desafiament Mediambiental Toyota 2050

Toyota Espanya ha posat en marxa diverses mesures d’eficiència energètica per reduir les emissions de CO₂, tant en la seva seu de Madrid com en tota la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya. Per exemple, gràcies a la instal·lació de panells solars fotovoltaics en les seves oficines centrals, situades en Alcobendas (Madrid), Toyota Espanya reduirà anualment el seu impacte ambiental en 55.000 kg de CO₂, estalviant l’equivalent a 22.000 kg de carbó i evitant la tala d’uns 3.000 arbres.

Aquesta és una de les moltes iniciatives sostenibles que Toyota Espanya ha implementat per aconseguir disminuir significativament les emissions i aconseguir en els pròxims 30 anys el Desafiament Mediambiental Toyota 2050: zero emissions de CO₂ en vehicles nous, zero emissions de CO₂ en el cicle de vida, zero emissions de CO₂ a les fàbriques, reduir al mínim i optimitzar l’ús d’aigua, construir una societat i sistemes basats en el reciclatge i construir una societat futura en harmonia amb la naturalesa.

Ja fa més d’una dècada que Toyota Espanya participant en el ‘Green Month’, una iniciativa que Toyota Motor Corporation (TMC) va posar en marxa el juny de 1973 i a la qual Toyota Motor Europe (TME) es va sumar en 2004. ‘Green Month’ és la forma amb la qual Toyota s’uneix a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient de l’Organització per a les Nacions Unides (ONU), que se celebra cada 5 de juny.

Durant tot aquest mes, Toyota Espanya desenvoluparà iniciatives i accions en les seves oficines centrals i en tota la Xarxa Oficial de Concessionaris Toyota Espanya amb les quals aprofundir sobre el ‘Green Month’.