CSM Automoció present a la gala de l’esport terrassenc 2022

Toyota Orient Cars participarà a la Gala de l’Esport de Terrassa 2021, donant el premi al millor esportista Màster d’aquest any.


El Teatre Principal de Terrassa serà la seu de 45a Gala de l’Esport, que es celebrarà el pròxim dia 1 d’abril de 2022 a les 18.45 h. En aquest acte multitudinari, es premien i reconeixen els èxits i mèrits esportius aconseguits pels esportistes terrassencs al llarg de tot l’any. L’acte es patrocinarà amb el model Toyota Yaris Cross.

En aquest acte solen assistir representants de la major part d’entitats esportives de la ciutat i és presidit tradicionalment per la persona que ostenta l’alcaldia, així com la regidoria d’esports de la ciutat.

Sobre CSM Automoció
CSM Automoció va néixer a la capital del Vallès Oriental fa 12 anys i està present a Terrassa,Rubí, Mataró i Granollers. Les marques que representa el grup són Toyota, Lexus i Mazda. La filosofia de CSM, passa per cercar la perfecció i la millora contínua, en qualsevol de les accions que fa.

Des de CSM Automoció es vetlla perquè l’experiència de compra sigui excel·lent. És per això que el nostre objectiu és que paraules com Dinamisme, Excel·lència i Confiança, formin part de les fortaleses de la nostra empresa.