Descobreix el nou Toyota bZ4X elèctric, un vehicle amb zero emissions

Capdavanter i eficaç, el tot terreny que et farà arribar a tot arreu de forma segura i còmoda.


Gaudeix d’una nova experiència darrere el volant i viu com mai la carretera.

Un vehicle innovador, fabricat sobre una plataforma creada per cotxes elèctrics de bateria. A més a més de comptar amb un nou sistema de tracció: amb dos motors elèctrics situats tant a l’eix del darrere com del davant. És per això que té l’habilitat d’accelerar de 0 a 100 quilòmetres en només 6,9 segons.

El nou Toyota sempre està preparat per tota mena de viatges, amb el XMODE, es millora el rendiment i la seguretat del vehicle per a poder conduir sobre tota classe de terrenys. A més a més, de poder recórrer més de 450 quilòmetres amb una sola càrFoto Toyota bZ4X eléctricorega i zero emissions, l’única preocupació del conductor és de viure aventures inoblidables. Les tres opcions de càrrega que s’ofereixen són: la càrrega pública ràpida (fins a 150 kW, que recarrega el 100% de la bateria amb només 25 minuts), un endoll domèstic o utilitzant un wall box.

La seguretat és essencial en un vehicle, és per això que Toyota compta amb la tecnologia Safety Sense que inclou varis serveis per proporcionar solucions de seguretat integral. Com per exemple: assistència de parada d’emergència pel conductor (DESA) i actualitzacions remotes (OTA).

Un automòbil totalment connectat amb una pantalla extragran de 30,48 cm, un sistema de reconeixement de veu i una integració fàcil i perfecta amb el teu smartphone. Amb l’aplicació de MyT podràs verificar de forma ràpida la bateria del teu vehicle, programar la càrrega i ajustar la climatització de l’interior.

La combinació perfecta d’un estil elegant y innovador per un vehicle elèctric amb grans espais a l’interior per a la comoditat dels viatgers.