El Grup CSM celebra els seus 11 anys amb una gran festa al Circuit de Catalunya

A més, l’esdeveniment va comptar amb diversos reconeixements: la consecució del premi Retailer Excellence Award per part del concessionari Kai Motor i la jubilació d’una treballadora del grup.

El passat divendres 13 de desembre el grup d’automoció CSM, amb concessionaris oficials de les marques Toyota, Lexus, Mazda i Hyundai ubicats a les poblacions de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Granollers i Mataró, va celebrar els seus 11 anys d’existència amb una gran festa al Circuit de Catalunya.

L’esdeveniment, que va començar als boxes i va finalitzar a una sala privada del mateix circuit, va consistir en una gran rebuda als assistents amb cocktail de benvinguda i música en directe, seguit d’una activitat en grup on van participar tots els treballadors, representants de Toyota Espanya i convidats de l’empresa. Més tard, es van procedir als parlaments per part dels propietaris i gerents del grup i va finalitzar amb un sopar asseguts en diverses taules.

A més a més, l’acte va comptar amb diversos reconeixements: la consecució del premi Retailer Excellence Award per part del concessionari Kai Motor i la jubilació d’una treballadora del grup. Kai Motor, concessionari oficial Toyota a Granollers, va ser guardonat amb el reconeixement Retailer Excellence Award. Aquest premi reconeix l’excel·lència de gestió global de concessionari a nivell nacional juntament amb la millor experiència de compra i servei segons les opinions recollides durant tot l’any pels seus clients i consumidors en totes les àrees de negoci: vendes de vehicles nous i seminous, vendes a petites i grans empreses, postvenda, recanvis, etc.

CSM Grup Vallès representa els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.