Descobreix el nou Lexus UX 100% elèctric


El Lexus UX 300e 2021 és la versió elèctrica del SUV més venut a Espanya de la marca Premium japonesa. Es tracta del primer model 100% elèctric amb bateria tant de la marca com del Grup Toyota i, lògicament, és el pioner d’una nova família batejada com Lexus Electrified. Arriba amb un motor de 204 cavalls de potència i autonomia de 315 quilòmetres.

Disseny exterior

L’estètica exterior del Lexus UX 300e és molt semblant a la de les altres versions UX. sns deixa veure alguns dels trets característics de la marca, començant clarament per la graella en doble punta de fletxa que ha caracteritzat a cadascun dels llançaments de la marca durant els últims anys.

Compta amb una mirada esmolada per a les òptiques davanteres, integrades precisament en aquest disseny del para xoc frontal d’una sola peça que s’estén fins al capó i els passos de roda davanters.

Per a completar l’oferta, el Lexus UX compta amb una versió Sport i Premium.

Disseny interior

A l’interior del Lexus UX, els dissenyadors han tractat de mantenir la mateixa tendència que en l’exterior, tot això inspirat en el concepte tradicional japonès de ‘engawa’, el qual difumina les fronteres entre l’interior i l’exterior d’una casa.

El Lexus UX 300e ens mostra una imatge molt moderna i acolorida en la qual destaquen les dues grans pantalles, una de 7 polzades (10,3 polzades en la versió Luxury) dedicada per al sistema d'”infoentreteniment” i una segona en la qual es reflecteix el quadre d’instrumentació en format digital.

Equipament

Lexus posa a la disposició del client l’aplicació LexusLink. Amb ella, es poden consultar i controlar en remot diversos paràmetres del UX 300e, com l’estat de càrrega de la bateria, programar els temps de recàrrega de la mateixa o connectar el climatitzador.

Al marge d’aquest tret comú a tots els acabats, cal destacar que existeixen quatre acabats possibles: Eco, Business, Executive i Luxury.

Motor elèctric

El Lexus UX 300e 2021 està propulsat per un únic motor elèctric, situat en posició davantera transversal, que ofereix una potència de 150 quilowatts, que és l’equivalent a 204 cavalls. Aconsegueix un parell màxim de 300 Newton metre. La bateria que alimenta el motor té una capacitat de 54,3 quilowatts hora, i assegura una autonomia de 315 quilòmetres en cicle mixt WLTP.

El motor està situat sobre el tren davanter i permet a aquest SUV aconseguir una velocitat punta de 160 quilòmetres/hora. L’acceleració de 0 a 100 quilòmetres/hora la completa en 7,5 segons. La bateria es pot recarregar a un màxim de 6,6 quilowatts amb corrent altern i fins a 50 quilowatts amb corrent continu. En condicions òptimes i amb el millor carregador, triga uns 50 minuts a recuperar el 80% de la seva càrrega.
Per carregar a casa, Lexus proveeix de manera gratuïta un carregador Smart Connected i la seva instal·lació inclosa, amb una potència de fins a 22 quilowatts i amb una distància de comptador de fins a 200 metres.

Vine a Maresvall Motor, concessionari Lexus de CSM Grup, i descobreix el nou Lexus UX 100% elèctric.