La Gala de l’esport

Tots els èxits esportius de competicions i esdeveniments terrassencs


El passat divendres dia 1 d’abril es va celebrar al Teatre Principal la Gala de l’Esport 2021 organitzada per l’Ajuntament i Diari de Terrassa on es van destacar els èxits de les competicions i esdeveniments de tots els esportistes de la ciutat. La gala es va caracteritzar per un gran canvi de  format en el qual es va modernitzar amb la menció exclusiva de premis no centrats exclusivament en l’àmbit esportiu. 

Llorenç Álvarez, Carla Domínguez, Sarai Gascón, Dani Olmo, Jordi Ruiz, Berta Abellán, Montse Alcoba i Paula Leitón són alguns dels finalistes nominats pel premi a “Millor Esportista de l’any” tot i quedar-se a les portes de la victòria, el mèrit i dedicació han estat també valorades amb molt d’honor. Així doncs, el guanyador va ser el futbolista olímpic Dani Olmo, proclamat el millor esportista de Terrassa després d’un any admirable on a escala internacional va obtenir la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Tòquio. 

La jugadora de futbol Vicky Losada, actual futbolista del Manchester City i capitana del FC Barcelona, ha guanyat el premi d’honor a la gesta esportiva. 

La menció al millor entrenador va ser atorgada a Jordi Valls, actual part de la selecció femenina de waterpolo on ha estat protagonista dels èxits de l’equip en els últims anys. A més a més, en l’àmbit internacional, Jordi Valls com a seleccionador de l’equip femení júnior va estar proclamat campió d’Espanya. 

Pel que fa al millor equip, el premi va estar atorgat a l’Atlètic de Terrassa sent el primer equip masculí de Can Salas en assolir la victòria de la Copa del Rei d’hoquei el 14 de novembre. 

El premi al millor esdeveniment el va guanyar la Final de la Lliga Iberdrola, organitzat pel Club Gimnàstic de Terrassa i la Federació Espanyola on es va acollir el mes de desembre del 2021 el final de la lliga de gimnàstica artística femenina.

La menció especial a la trajectòria esportiva va estar atorgada al Club de Tennis de Terrassa, per la celebració de l’any passat del seu centenari.

Aquest és un petit resum de la impressionant Gala que es va viure el darrer 1 d’abril a Terrassa. Des de CSM Automoció agraïm tot el treball i dedicació que han invertit l’Ajuntament de Terrassa i el Diari de Terrassa per a fer-ho possible. Toyota dona suport a l’esport i gràcies a això, va ser un dels patrocinadors oficials de la Gala de l’Esport.