Els dies 8, 9 i 10 de novembre va tenir lloc la “Racing Weekend Barcelona-Catalunya” a Montmeló, al Circuit de Catalunya. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Federació Espanyola d’Automobilisme en el qual es realitzen curses i competicions com per exemple la de joves pilots de Fòrmula 4 o la de resistència. L’espectacle i l’adrenalina són els protagonistes indispensables per aquesta cita automobilística.

L’esdeveniment va comptar amb una forta presència del grup de concessionaris del Vallès, CSM Grup. El hòlding d’automoció posseïa dos espais d’exposició al Paddock: el de Toyota Kai Motor (Granollers) i el de Lexus Mataró.

A la zona de Toyota Kai Motor s’hi exposàven 10 cotxes. Alguns dels cotxes presents de la marca van ser el Supra, el RAV4, el Yaris GRMN, entre d’altres.

Per part del estand de Lexus Mataró, es van presentar les seves últimes dos grans novetats: el Lexus UX i NX. Tots els assistents van poder passejar-se per la zona i conèixer de primera mà les últimes grans novetats d’ambdues marques.

A més, els gerents, cap de vendes i cap de màrqueting del grup van poder gaudir de l’experiència d’un test drive amb el Safety Car del circuit, el nou Toyota Supra.